Παρί Σεν Ζερμέν: Και επίσημα εποχή Ενρίκε

Παρί Σεν Ζερμέν: Και επίσημα εποχή Ενρίκε

Ενρίκε

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Λουίς Ενρίκε είναι και με τη... βούλα ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν! Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Κριστόφ Γκαλτιέ οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή και τον παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 53χρονος Ισπανός προπονητής έβαλε την υπογραφή του διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ενρίκε ήταν χωρίς ομάδα από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 2022, όταν και ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την εθνική Ισπανίας. Στην μεγάλη καριέρα του έχει προπονήσει τις Ρόμα (2011-2012), Θέλτα (2013-2014) και Μπαρτσελόνα (2014-2017), με την οποία σήκωσε Champions League, δυο κύπελλα, τρία πρωταθλήματα, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, εγχώριο και ευρωπαϊκό Super Cup.

«Είμαι ενθουσιασμένο που ήρθα στο Παρίσι για να ζήσω μια νέα εμπειρία. Είναι τόσο συναρπαστικό να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, να ζεις σε αυτή την πόλη, να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα και πάνω από όλα να προπονείς την Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο πολύπειρος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα