«Βόμβα» με Μπαπέ: Η Παρί Σεν Ζερμέν τον άφησε εκτός προετοιμασίας και του βάζει... πωλητήριο!

«Βόμβα» με Μπαπέ: Η Παρί Σεν Ζερμέν τον άφησε εκτός προετοιμασίας και του βάζει... πωλητήριο!

«Βόμβα» με Μπαπέ: Η Παρί Σεν Ζερμέν τον άφησε εκτός προετοιμασίας και του βάζει... πωλητήριο!

bet365

Δραστικά μέτρα παίρνει η Παρί Σεν Ζερμέν αναφορικά με την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο «έκοψε» από το tour της προετοιμασίας της στην Ιαπωνία, τη στιγμή που δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στην πώλησή του.

Για τα... καλά στην αντεπίθεση περνάει η Παρί Σεν Ζερμέν στο θέμα του Κιλιάν Μπαπέ. Η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας εξάντλησε την υπομονή της όσον αφορά το τελεσίγραφο που είχε στείλει στον Γάλλο σταρ και πλέον του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Ο 24χρονος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι, ενδεχόμενο που ούτε καν ήθελαν να σκεφτούν στην Παρί. Κι από τη στιγμή που ο Μπαπέ δεν ανανεώνει, το club προχώρησε σε δραστικά μέτρα, αφήνοντάς τον εκτός προετοιμασίας.

Όπως έγινε γνωστό από αρκετά Μέσα το βράδυ της Παρασκευής (21/07) ο σταρ των Παριζιάνων δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ιαπωνία για το tour της προετοιμασίας ενώ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί αποφάσισε πως ο 24χρονος άμεσα μπαίνει και επίσημα στη... βιτρίνα της μεταγραφικής αγοράς, με τον σύλλογο να επιθυμεί να τον πουλήσει πάση θυσία.

Φυσικά, το γεγονός αυτό αναζωπυρώνει το ανέκαθεν έντονο... φλερτ του Κιλιάν Μπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως, όπως μεταδίδει το Athletic, στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πεπεισμένοι πως ο 24χρονος έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μερένγκες για το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους να τον αφήσουν εκτός προετοιμασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα