Μπαπέ: Οι Times βάζουν στο... κόλπο της απόκτησής του και την Τσέλσι!

Κιλιάν Μπαπέ
Η Τσέλσι, μαζί με μια σειρά σαουδαραβικών συλλόγων, αναμένεται να αναμειχθεί στο... σίριαλ της υπόθεσης του Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει πλέον να πουλήσει πάση θυσία.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στη ρήξη των σχέσεων του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος σταρ έμεινε εκτός ομάδας αφού δεν ταξίδεψε στην Ιαπωνία για την προετοιμασία και επί της ουσίας ο σύλλογος του έδειξε την πόρτα της εξόδου, τοποθετώντας τον άμεσα στη βιτρίνα της μεταγραφικής αγοράς. Μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει να προπονείται με τους υπόλοιπους «κομμένους» της ομάδας.

Αν υποθέσουμε πως εν τέλει πράγματι ο 24χρονος θα πουληθεί από την Παρί - κάτι που η ίδια θέλει να γίνει διακαώς - ήδη τα σενάρια σχετικά με τον επόμενο προορισμό του είναι πολλά.

Φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, αν και ακόμα δεν έχει δείξει κινητικότητα και περιμένει υπομονετικά στη... γωνία. Το Footmercato έκανε νωρίτερα λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ. Την... όρεξη της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαιώνουν και οι Times.

 

Το πολύ έγκυρο βρετανικό Μέσο ωστόσο, έβαλε στο «παιχνίδι» και την Τσέλσι του Τοντ Μπόελι, ο οποίος μέσα σε έναν χρόνο περίπου έχει αποδείξει έμπρακτα πως έχει έφεση στις ιδιαίτερα δαπανηρές μεταγραφές!

Οι Times μάλιστα αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένει τους Λονδρέζους να βρεθούν στην pole position των ευρωπαϊκών μνηστήρων του Κιλιάν Μπαπέ. Φυσικά, αν τελικά ο Γάλλος καταλήξει στους Μπλε, θα επανασυνδεθεί και με τον άλλοτε προπονητή του στο Παρίσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα