Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα 50 εκατ. ευρώ του Ντεμπελέ!

Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα 50 εκατ. ευρώ του Ντεμπελέ!

bet365

Σύμφωνα με το RMC η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ουσμάν Ντεμπελέ, δίνοντας 50 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Ανατροπή δεδομένων για το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, το οποίο έχει μπει στον τελευταίο χρόνο συνεργασίας, όμως τελικά έκανε «σφήνα» η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με το RMC οι Παριζιάνοι πήραν την απόφαση να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γάλλου winger. Μέχρι τις 31 Ιουλίου η ρήτρα του 26χρονου εξτρέμ είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ και από τον Αύγουστο πάει στα 100 εκατομμύρια.

Ο Ντεμπελέ την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 γκολ και 9 ασίστ. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα