Νεϊμάρ: Τρανς μοντέλο ισχυρίζεται ότι τον είδε να κάνει σεξ με άνδρα

Νεϊμάρ: Τρανς μοντέλο ισχυρίζεται ότι τον είδε να κάνει σεξ με άνδρα

Τρανς μοντέλο ισχυρίζεται πως ο Νεϊμάρ έκανε σεξ με άνδρα

bet365

Σε αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Νεϊμάρ προέβη το τρανς μοντέλο, Σοφία Μπάρκλεϊ, η οποία ισχυρίζεται πως είδε τον Βραζιλιάνο σταρ να κάνει σεξ με διάσημο άνδρα celebrity στο πλαίσιο ενός πριβέ πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η εξωγηπεδική ζωή του Νεϊμάρ αποτελεί και πάλι το επίκεντρο της συζήτησης στην πατρίδα του. Αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις-«βόμβα» ενός τρανς μοντέλου, της Σοφία Μπάρκλεϊ, η οποία αποκάλυψε στον αέρα της βραζιλιανικής εκπομπής «Chipum» πως είδε τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σε ερωτικές περιπτύξεις με άνδρα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Μπάρκλεϊ, όλα συνέβησαν σε ένα πριβέ πάρτι που διοργάνωσε ο «Νέι» στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου όπως ανέφερε «οι δυο τους έκαναν σεξ μεταξύ τους. Μετά, το κορίτσι και εγώ μπήκαμε στη μέση, και φιλήθηκαν, όλοι φιλήθηκαν. Δεν υπήρχαν όρια».

Για να αποτρέψει τέτοιες διαρροές, ο Νεϊμάρ ανάγκασε όλους τους παρευρισκόμενους στο πάρτι να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε ξεχωριστό δωμάτιο που φυλασσόταν από άτομα της εμπιστοσύνης του. Επιπλέον, έπρεπε να υπογράψουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, κάτι που αρνήθηκε να κάνει η Μπάρκλεϊ και όπως ισχυρίζεται, της έδωσε την ευκαιρία να αποκαλύψει την αλήθεια για το τι συνέβη σε εκείνο το μυστικό πάρτι χωρίς συνέπειες.

Ο άνδρας με τον οποίο φέρεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις ο Νεϊμάρ είναι ο Πέδρο Σκούμπι, Βραζιλιάνος σέρφερ και celebrity με έξι εκατομμύρια followers στο Instagram, ο οποίος απασχολεί συχνά με την προσωπική του ζωή κι έχει τρία παιδιά με την ηθοποιό Λουάνα Πιοβάνι, την οποία άφησε για χάρη της διάσημης τραγουδίστριας Αννίτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα