Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Περνάει ιατρικά κι ανακοινώνεται ο Ντεμπελέ!

Νίκος Κικίδης
Κλείνει το deal για Ντεμπελέ η Παρί

bet365

Στο Παρίσι αναμένεται εντός της Παρασκευής (4/8) ο Ντεμπελέ προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Τσάβι είχε προαναγγείλει ήδη την αποχώρηση του Γάλλου εξτρέμ από τη Μπαρτσελόνα, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (4/8) στο Παρίσι προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Παρί Σεν Ζερμέν θα πληρώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 26χρονου, ο οποίος θα καρπωθεί μαζί με τον ατζέντη του περίπου 25 εκατομμύρια, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε στα ταμεία των Μπλαουγκράνα.

Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, δεσμεύοντας έτσι τον Ντεμπελέ για τα επόμενα χρόνια στο Παρίσι μετά από μια θητεία έξι ετών στη Βαρκελώνη. Θυμίζουμε ότι την περσινή περίοδο ο Γάλλος κατέγραψε συνολικά 35 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάρτσα, με απολογισμό οκτώ γκολ κι εννιά ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα