Μπαπέ: Η Παρί περιμένει πρόταση από τη Ρεάλ μετά τις 15 Αυγούστου

Νίκος Κικίδης
mbappe_psg

bet365

Προς τα τέλη Αυγούστου περιμένουν την... κίνηση της Ρεάλ για τον Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί, η οποία ευελπιστεί πως η πρόταση των Μερένγκες θα την ικανοποιεί οικονομικά.

Το... σίριαλ Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζει να ταλανίζει το εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει αποφασίσει να διατηρήσει απαρέγκλιτη τη στάση της και να κρατήσει τον Γάλλο εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν.

Όπερ σημαίνει πως στο Παρίσι περιμένουν εναγωνίως κάποια πρόταση που θα ξεμπλοκάρει την κατάσταση και θα σημάνει την πώληση του 24χρονου αστέρα, ο οποίος ωστόσο είναι αποφασισμένος να φύγει μόνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γαλλική «Parisien», η οποία φέρνει νέα δεδομένα γύρω από την υπόθεση και αποκαλύπτει πως στα γραφεία του κλαμπ πιστεύουν ότι μια επίσημη πρόταση από τους Μερένγκες μπορεί να καταφτάσει μετά τις 15 Αυγούστου.

Εφόσον εκείνη τους καλύπτει οικονομικά τότε η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αστραπιαία, μιας και ο Μπαπέ είναι πρόθυμος να συμφωνήσει στους όρους των Μερένγκες και να φύγει για Μαδρίτη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Όπως προσθέτει άλλωστε το γαλλικό Μέσο οι σχέσεις του με την Παρί έχουν καταστραφεί τελείως και η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί μάλιστα να έχει εμπιστευτεί στο στενό του κύκλο πως δεν θα επιτρέψει ποτέ την επιστροφή του Μπαπέ στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα