Μπαπέ: Παραμένει εκτός πλάνων της Παρί, δεν υπολογίζεται για την εκκίνηση της Ligue 1

Μπαπέ: Παραμένει εκτός πλάνων της Παρί, δεν υπολογίζεται για την εκκίνηση της Ligue 1

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ: Παραμένει εκτός πλάνων της Παρί, δεν υπολογίζεται για την εκκίνηση της Ligue 1

bet365

Απαρέγκλιτη διατηρεί τη στάση της η Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με τον Κιλιάν Μπαπέ, με τους Παριζιάνους να τού ξεκαθαρίζουν πως δεν υπολογίζεται για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Γαλλία πάτησε ξανά η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την προετοιμασία επί ιαπωνικού εδάφους, με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε πλέον να προετοιμάζονται για την τελική ευθεία πριν από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μια συνθήκη βέβαια που δεν ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές του γαλλικού συλλόγου... Κι αυτό διότι σύμφωνα με το «RMC» αλλά και την «Parisien», οι ιθύνοντες της Παρί αποφάσισαν την Κυριακή (6/8) πως ο Κιλιάν Μπαπέ θα παραμείνει εκτός του βασικού κορμού και θα συνεχίσει να προπονείται με το γκρουπ των ανεπιθύμητων.

Παρά τις προσπάθειες άλλωστε που έχουν καταβάλλει οι Παριζιάνοι για να βρεθεί μια λύση με τον 24χρονο αστέρα, ο ίδιος εξακολουθεί να αγνοεί τις προσπάθειες τους και να απορρίπτει δίχως συζήτηση τις προσφορές ανανέωσης.

Κι όσο η Ρεάλ... καθυστερεί να μπει στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του, στο Παρίσι βλέπουν τον κλοιό να σφίγγει μιας και εφόσον ο Μπαπέ παραμείνει χωρίς να ανανεώσει τότε ο σύλλογος κινδυνεύει με οικονομική «τρύπα» ύψους 175 εκατομμυρίων ευρώ!

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί αυτό το σενάριο, οι Παριζιάνοι «απειλούν» τον Μπαπέ πως δεν υπολογίζεται για την εκκίνηση του πρωταθλήματος και ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κανέναν αγώνα τον Αύγουστο, μέχρι το τέλος δηλαδή του μεταγραφικού παζαριού.

Έως τότε βέβαια στην Παρί ευελπιστούν πως οι Μαδριλένοι τελικά θα μπουν στο «κόλπο» προς τα τέλη του μήνα και θα δώσουν λύση σε μια άκρως περίεργη υπόθεση, καταβάλλοντας μια πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά το κλαμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα