Αλ Χιλάλ μεταγραφές: Στο «κόλπο» για τον Νεϊμάρ οι Σαουδάραβες

Νίκος Κικίδης
Αλ Χιλάλ μεταγραφές: Στο «κόλπο» για τον Νεϊμάρ οι Σαουδάραβες

bet365

Νέο μεγάλο στόχο για το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως έθεσαν στην Αλ Χιλάλ, με τους Σαουδάραβες να σκοπεύουν να ανοίξουν διάλογο με την πλευρά του Νεϊμάρ.

Μπορεί οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ να απέρριψαν την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, όμως στην Αλ Χιλάλ παραμένουν αποφασισμένοι να υπογράψουν έναν μεγάλο αστέρα αυτό το καλοκαίρι!

Και με τον Νεϊμάρ να επιθυμεί την έξοδο από την Παρί Σεν Ζερμέν, στο κλαμπ αντίκρισαν στο πρόσωπό του μια νέα μεγάλη ευκαιρία για να το καταφέρουν.

Σύμφωνα με το «Footmercato» μάλιστα οι Σαουδάραβες θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με το περιβάλλον του Βραζιλιάνου και σκοπεύουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία στο Παρίσι για να μιλήσει με τον πατέρα του.

Την ίδια στιγμή πάντως η Αλ Χιλάλ αντιμετωπίζει σοβαρό ανταγωνισμό από την Ευρώπη, καθώς Τσέλσι και Μπαρτσελόνα φέρεται να ετοιμάζουν με τη σειρά τους τις δικές τους κινήσεις για την απόκτηση του 31χρονου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα