Νεϊμάρ μεταγραφή: Έκλεισε το «deal» της Παρί Σεν Ζερμέν με την Αλ Χιλάλ

Βασίλης Μπαλατσός
Νεϊμάρ μεταγραφή: Έκλεισε το «deal» της Παρί Σεν Ζερμέν με την Αλ Χιλάλ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Αλ Χιλάλ έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, αντί 90 εκατομμυρίων ευρώ, συν μπόνους και ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γαλλίας, ύστερα από έξι χρόνια.

Ο Νεϊμάρ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σαουδική Αραβία! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τα βρήκε σε όλα με την Αλ Χιλάλ και πλέον υπάρχει συμφωνία ανάμεσα και στις δυο ομάδες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με το RMC η Παρί Σεν Ζερμέν θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 90 εκατομμυρίων ευρώ, συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων. Πλέον ο 30χρονος αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στη Σαουδική Αραβία για να περάσει ιατρικά και να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, στο οποίο ενδέχεται να τελικά να μπει και μονοετής οψιόν ανανέωσης.

Οι Παριζιάνοι είχαν αγοράσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, όταν είχαν δώσει 222 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο αποτελεί μέχρι και σήμερα ρεκόρ μεταγραφής. Με την Παρί μέτρησε 173 εμφανίσεις, 118 γκολ, 77 ασίστ και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δυο League Cup και τέσσερα Super Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα