Μπαπέ μεταγραφή: Καταρχήν συμφωνία με την Παρί για να μη φύγει ως ελεύθερος

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαπέ μεταγραφή: Καταρχήν συμφωνία με την Παρί για να μη φύγει ως ελεύθερος

bet365

Σύμφωνα με την «Equipe» η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τον Κιλιάν Μπαπέ, ώστε ο Γάλλος σταρ να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κιλιάν Μπαπέ έβαλαν «νερό» στο... κρασί τους. Ο Γάλλος σούπερ σταρ επέστρεψε στις προπονήσεις των Παριζιάνων και ταυτόχρονα στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε και σύμφωνα με την «Equipe» οι δυο πλευρές έχουν μια καταρχήν συμφωνία ώστε ο 24χρονος επιθετικός να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το «Foot Mercato» είναι ανοιχτό ο Κιλιάν Μπαπέ να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί, το οποίο όμως θα προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι μεταγραφή. Από την πλευρά της η «Parisien»υποστηρίζει πως ο Γάλλος πιστεύει πως ο σύλλογος κινείται στην σωστή κατεύθυνση με τις μεταγραφές των Ράμος - Ντεμπελέ αλλά και με την πώληση του Νεϊμάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα