Αλ Κελαϊφί: «Θρύλος της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ»

Νίκος Κικίδης
Αλ Κελαϊφί: «Θρύλος της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ»

bet365

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αποχαιρέτησε τον Νεϊμάρ ως θρύλο και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα του περιπέτεια με την Αλ Χιλάλ.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ ετοίμασε βαλίτσες για άλλες πολιτείες, με την Αλ Χιλάλ να ανακοινώνει την απόκτησή του με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αποχαιρέτησε σαν θρύλο τον Βραζιλιάνο και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

«Είναι φυσικά δύσκολο να πούμε αντίο σε έναν θρύλο του συλλόγου, που ο Νεϊμάρ θα είναι για πάντα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα που ήρθε στην Παρί, ούτε τι έφερε στον σύλλογο και στο πρότζεκτ κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ετών. Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές και ο Νεϊμάρ πάντα θα αποτελεί μέλος της ιστορίας μας.

Θέλω να τον ευχαριστήσω, όπως και την οικογένειά του. Εύχομαι στον Νεϊμάρ το καλύτερο για το μέλλον και για τις επόμενες περιπέτειές του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταριανός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα