Μαρσέιγ μεταγραφές: Αμφίβολο το μέλλον του Γκεντουζί

Μαρσέιγ μεταγραφές: Αμφίβολο το μέλλον του Γκεντουζί

Newsroom
guendouzi

bet365

Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ο Ματέο Γκεντουζί μπορεί να αποχωρήσει από τη Μασσαλία μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Παρότι το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ «εκπνέει» τον Ιούνιο του 2025, ο Ματέο Γκουεντουζί θα μπορούσε να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όπως αναφέρει η L'Equipe.

Ο 24χρονος μέσος αποκτήθηκε από την Άρσεναλ έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι μετά από δανεισμό μιας σεζόν, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης.

Η Άστον Βίλα, η οποία είχε φλερτάρει τον παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πλέον, ενώ και το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ έχει ατονίσει. Ο Γάλλος μέσος όμως έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Ιταλία με τη Λάτσιο και την Ίντερ να ρίχνουν ματιές στην υπόθεσή του.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη φέρονται να είναι σίγουροι ότι μπορεί να επαναδραστηριοποιήσει τις άκρες στην Premier League. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Μαρσέιγ δεν έχουν ακόμη επίσημη πρόταση στα χέρια τους. Η επιλογή ενός δανεισμού με αυτόματη οψιόν αγοράς, θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση.

Το βράδυ της Τρίτης, κόντρα στον Παναθηναϊκός ο Γάλλος διεθνής ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του, αφού έκανε το χέρι που οδήγησε στο πέναλτι του Φώτη Ιωάννιδη στην εκπνοή του ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα