Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη κρούση από την Αλ Αραμπί για τον Βεράτι

Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη κρούση από την Αλ Αραμπί για τον Βεράτι

Νίκος Κικίδης
Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη κρούση από την Αλ Αραμπί για τον Βεράτι

bet365

Πρόταση στο... φινάλε των μεταγραφών για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι από την Αλ Αραμπί, η οποία βρίσκεται σε επαφές με την Παρί και τον ποδοσφαιριστή για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Μάρκο Βεράτι δεν υπολογίζεται στα πλάνα της Παρί Σεν Ζερμέν για τη νέα σεζόν και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι πρότινος η Σαουδική Αραβία φάνταζε ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Ιταλό μέσο, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο τελικά ενδέχεται να πάρει το αεροπλάνο για Κατάρ.

Όπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Αλ Αραμπί κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Βεράτι και βρίσκεται σε επαφές τόσο με το γαλλικό κλαμπ όσο και με τον ποδοσφαιριστή για να ολοκληρώσει το συντομότερο τη μεταγραφή.

Εφόσον δεν προκύψει κάποια πρόταση από σύλλογο της Ευρώπης, τότε οι συνομιλίες αναμένεται να κορυφωθούν με κοινό γνώμονα τη μετακόμιση του έμπειρου μέσου στο Κατάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα