Πιρές για Μέσι και Νεϊμάρ: «Κάνουν σαν μωρά που κλαίνε»

Πιρές για Μέσι και Νεϊμάρ: «Κάνουν σαν μωρά που κλαίνε»

Στη Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ

bet365

Την «απάντησή» του στις πρόσφατες δηλώσεις του Νεϊμάρ, που παρομοίασαν την Παρί Σαν Ζερμέν με κόλαση για εκείνον και τον Μέσι, έδωσε ο Ρομπέρτ Πιρές.

Παρελθόν αποτελούν αμφότεροι από την Παρί Σεν Ζερμέν πλέον ο Νεϊμάρ και ο Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος ανέφερε πως στον γαλλικό σύλλογο έζησαν μια κόλαση και έφυγαν με τρόπο που δεν τους άξιζε.

Φυσικά, η ατάκα του έκανε σήκωσε αντιδράσεις, με τον παλαίμαχο Γάλλο, Ρομπέρτ Πιρές, να μην την αφήνει ασχολίαστη.

«Για μένα, κάνουν σαν μωρά που κλαίνε. Το να είσαι επαγγελματίας σημαίνει το να αντέχεις την πίεση. Μερικές φορές, όταν παίζεις καλά, είσαι χαρούμενος, απολαμβάνεις την εκτίμηση του κόσμου. Όταν δεν παίζεις καλά, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά ο άλλοτε παίκτης της Άρσεναλ, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε:

«Όταν εγώ πήγα στην Άρσεναλ, έπρεπε να αντικαταστήσω τον Μαρκ Όφερμαρς και έλεγαν πως δεν είχα ελπίδες. Κράτησα το στόμα μου κλειστό, συνέχισα να δουλεύω και τελικά ανταμείφθηκα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα