Παρί Σεν Ζερμέν - Νις 2-3: Ο Μπαπέ το... πάλεψε αλλά οι Νικαιώτες πήραν το «διπλό» (vid)

Ιάσονας Θεριός
mbappe_psg

bet365

Παρά τις δύο γκολάρες του Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε εντός έδρας 3-2 από τη Νις του φοβερού Μοφί και συνεχίζει να προβληματίζει στο ξεκίνημά της στη Ligue 1.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Παρί Σεν Ζερμέν που... ξέχασε τις δύο διαδοχικές νίκες της τις προηγούμενες αγωνιστικές. Η Νις με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τερέμ Μοφί πέρασε με το 3-2 από το «Parc des Princes» και επισκίασε τόσο τα δύο γκολ του αρχηγού του Κιλιάν Μπαπέ όσο και το συγκινητικό «αντίο» του Μάρκο Βεράτι.

Πλέον, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε σε πέντε αγωνιστικές μετρά δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Ο Μοφί άνοιξε το σκορ στο 21', ωστόσο ο Μπαπέ με φοβερό μονοκόμματο τελείωμα εντός περιοχής ισοφάρισε οκτώ λεπτά αργότερα. Οι Νικαιώτες βέβαια δεν δίστασαν να δείξουν ξανά τα δόντια τους και στο δεύτερο μέρος πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Λαμπόρντ να δίνει ξανά το προβάδισμα στο 53' και τον Μοφί στο 69' να κάνει το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ο Μπαπέ μείωσε στο 87ο λεπτό με εντυπωσιακό γυριστό, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να βρει κι άλλη απάντηση και υποχρεώθηκε στην εντός έδρας ήττα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα