«Τρελή» ατμόσφαιρα στη Νίκαια μετά την ιστορική νίκη επί της Παρί (vids)

Newsroom
nice_fans22

bet365

Μετά τη μεγάλη τους νίκη στο Parc des Princes την Παρασκευή (3-2), οι παίκτες του Φραντσέσκο Φαριόλι έγιναν δεκτοί με τιμές ηρώων στην επιστροφή τους στη Νίκαια!

Παρά τις δύο γκολάρες του Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε εντός έδρας 3-2 από τη Νις του φοβερού Μοφί και συνεχίζει να προβληματίζει στο ξεκίνημά της στη Ligue 1. Η βραδιά ήταν ονειρεμένη για τους άνδρες του Φραντσέσκο Φαριόλι και τους οπαδούς τους, που επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή κατά την επιστροφή της.

Τραγούδια, καπνογόνα και ευφορία για τη μεγάλη επιτυχία στο «Παρκ Ντε Πρενς». Οι οπαδοί της Νις αποφάσισαν να συγκεντρωθούν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου για να υποδεχτούν τους παίκτες της ομάδας όταν επέστρεψαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ultras, ιδιαίτερα εκείνοι από το Populaire Sud, διέδωσαν την πληροφορία και στις 4 το πρωί, κατά την άφιξή τους στο προπονητικό κέντρο, οι παίκτες έγιναν δεκτοί συνθήματα και πυροτεχνήματα.

Δείτε τις χαρακτηριστικές στιγμές:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα