Μαρσέιγ: Συνάντηση διοίκησης - οργανωμένων «Δεν βλέπουμε μπάλα, ντρεπόμαστε»

Μαρσέιγ

bet365

Την επομένη της ισοπαλίας κόντρα στη Τουλούζ (0-0) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των οπαδών και εκπροσώπων της διοίκησης της Μαρσέιγ.

Τριγμοί στο εσωτερικό της Μαρσέιγ, προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League... Εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας και της διοίκησης συναντήθηκαν τη Δευτέρα (18/09) μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Τουλούζ με την συζήτηση να πραγματοποιείται σε έντονο κλίμα.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό. Αλλά μετά από αυτό το 0-0 οι ηγέτες της Μαρσέιγ έπρεπε να αντιμετωπίσουν την οργή των οπαδών στο προπονητικό κέντρο Robert-Louis-Dreyfus. Σύμφωνα με πληροφορίες του «RMC Sports», το κλίμα ήταν εξαιρετικά τεταμένο.

Ο Πάμπλο Λονγκόρια (πρόεδρος), ο Χαβιέρ Ριμπάλτα (διευθυντής ποδοσφαίρου), ο Στεφάν Τεσιέ (οικονομικός διευθυντής) και ο Πέδρο Ιριόντο (γενικός διευθυντής) ήταν παρόντες, στην εξέδρα της μικρής αίθουσας συνεντεύξεων Τύπου της διοίκησης.

«Δεν βλέπουμε μπάλα. Ντρεπόμαστε!»

Και μπορεί ο Λονγκόρια να παραδέχτηκε στην εισαγωγή ότι δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος με τις τρέχουσες επιδόσεις, αλλά στην ουσία οι διοικητικοί ηγέτες της Μαρσέιγ δεν είχαν τότε τον χώρο να εκφραστούν. Κάποιοι αρχηγοί των οργανωμένων πήραν τον λόγο και εξέφρασαν έντονη κριτική για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του club. «Δεν βλέπουμε μπάλα. Ντρεπόμαστε. Δεν μας σέβεστε».

Στο τραπέζι τέθηκε και η διαχείριση των υποθέσεων Παγέτ, Μανταντά και Γκεντουζίπαίκτες που εκτιμήθηκαν από την κερκίδα και σπρώχτηκαν προς την έξοδο, όπως και οι αδιάκοπες αλλαγές παικτών και προπονητών. Οι οπαδοί εξέφρασαν επίσης την μην κατανόησή τους στην αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες. Τελικά έβαλαν στο στόχαστρο τον Μαρθελίνο, που σύμφωνα με ορισμένους υποστηρικτές, επιλέχθηκε επειδή είναι φίλος του Λονγκόρια.

Σύμφωνα με ορισμένους μάρτυρες, η συνάντηση έληξε γρήγροα επειδή οι άνθρωποι της διοίκησης παρέμειναν σοκαρισμένοι και χωρίς να βγάλουν άχνα. Οι ίδιοι οι οπαδοί ήταν που έβαλαν τέλος σε αυτή τη «σύσκεψη» και αποφάσισαν να φύγουν από την αίθουσα συνεδριάσεων

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα