Μαρσέιγ: Ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε την παραίτησή του

Newsroom
Η τοποθέτηση του Μαρθελίνο

bet365

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή του στο «Βελοντρόμ» και περίπου ένα μήνα πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ, ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε την αποχώρησή του στους παίκτες της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, την Τρίτη (19/09).

Παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ θα αποτελέσει ο Μαρθελίνο!

Βραχύβια ήταν η διαδρομή του Μαρθελίνο στην ομάδα της Μασσαλίας. Ο Ισπανός τεχνικός κάθισε στον πάγκο μόλις για επτά επίσημα παιχνίδια. Προσελήφθη τον Ιούνιο για να διαδεχθεί τον Ιγκόρ Τούντορ και ανακοίνωσε την αποχώρησή του την Τρίτη (19/09) το πρωί στους παίκτες στα αποδυτήρια.

Η ομάδα ξεκίνησε απογοητευτικά τη σεζόν, μετά τον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γυρο του Champions League από τον Παναθηναϊκό και μετράει μόλις δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η αποχώρηση, ο Ζαν-Πιερ Παπέν θα είναι στον πάγκο την Πέμπτη στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ στο Europa League.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Γαλλία για το παιχνίδι με την OM στις 26 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα