Μαρσέιγ: Επαφές με τον Γκαλτιέ για την τεχνική ηγεσία

Νίκος Κικίδης
Μαρσέιγ: Επαφές με τον Γκαλτιέ για την τεχνική ηγεσία

bet365

Επαφές της Μαρσέιγ με τον Κριστόφ Γκαλτιέ για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας φέρνουν στο φως τα γαλλικά Μέσα.

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στη Μαρσέιγ, μιας και ο σύλλογος παραμένει ακέφαλος μετά την απομάκρυνση του Μαρθελίνο από τον πάγκο.

Καθώς η κατάσταση στα διοικητικά εξισορροπήθηκε με την παραμονή του Πάμπλο Λονγκόρια στον προεδρικό θώκο, οι σχετικές διαδικασίες μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς και τα υποψήφια ονόματα παίρνουν φωτιά στον γαλλικό Τύπο.

Ένα από εκείνα που ήρθαν στην επιφάνεια από την «L'Equipe» και το «RMC» είναι του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν αφού την ανέδειξε πρωταθλήτρια.

Οι επαφές πάντως μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, καθώς οι Μασσαλοί θέλουν πρώτα να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου τους με δεδομένο πως το παρελθόν του 57χρονου δεν τον καθιστά ιδιαίτερα... αγαπητό προς την κερκίδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα