Νεϊμάρ: Οικιακή βοηθός τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία!

Νεϊμάρ: Οικιακή βοηθός τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία!

Νεϊμάρ: Οικιακή βοηθός τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία!

bet365

Οικιακή βοηθός κατήγγειλε τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία και τώρα διεκδικεί 368.000 ευρώ από τον Βραζιλιάνο super star σύμφωνα με τη «Le Parisien».

Οικιακή βοηθός είναι έτοιμη να διεκδικήσει 368.000 ευρώ από τον Νεϊμάρ, για αδήλωτη εργασία δύο χρόνων και απειλεί ότι θα φτάσει την υπόθεση στο ποινικό δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Βραζιλιάνος super star κατηγορείται ότι είχε την οικιακή βοηθό στο σπίτι του στο Παρίσι για σχεδόν δύο χρόνια (από τον Γερνάρη του 2021 έως τον Οκτώβρη του 2022), χωρίς να την έχει δηλώσει και να την αποζημιώνει κανονικά. Η 35χρονη Βραζιλιάνα είναι πλέον έτοιμη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα και να πάει το θέμα στα δικαστήρια.

«Είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αναγκάστηκε να εργαστεί μέχρι 15 μέρες πριν γεννήσει και μετά δεν επέστρεψε στη δουλειά της», αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα και κατηγορεί τον Νεϊμάρ για: «κολασμένο ρυθμό δουλειάς, μη πληρωμή υπερωριών, απουσία άδειας μετ' αποδοχών και ιατρική».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα