Παρί Σεν Ζερμέν: Παίρνει τον Γκαμπριέλ Μοσκάρδο μέσα από τα... χέρια της Τσέλσι με 25 εκατ. ευρώ!

gabriel_moscardo

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να... κλέψει από την Τσέλσι τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Κορίνθιανς, Γκαμπριέλ Μοσκάρδο, με 25 εκατ. ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να πάρει μέσα από τα... χέρια της Τσέλσι το «αστεράκι» της Κορίνθιανς, Γκαμπριέλ Μοσκάρδο.

Η «μάχη» μεταξύ των δυο ευρωπαϊκών συλλόγων ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, για χάρη του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου και πλέον τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχουν οι Παριζιάνοι. Ο 18χρονος αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Κορίνθιανς και ήδη οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιες προοπτικές εξέλιξης.

Ο Μοσκάρδο έχει καταγράψει μόλις 11 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2026. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η Παρί... νίκησε την Τσέλσι και συμφώνησε με την Κορίνθιανς στα 25 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα