Παρί Σεν Ζερμέν μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με την Κορίνθιανς για τον 18χρονο Γκαμπριέλ Μοσκάρδο

gabriel_moscardo

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε σε προφορική συμφωνία με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Μοσκάρντο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να κλείσει τον Γκαμπριέλ Μοσκάρντο, τον οποίο κυνηγάει εδώ και καιρό να τον αρπάξει από τα χέρια της Τσέλσι, που επίσης ενδιαφέρθηκε έντονα.

Οι Γάλλοι συμφώνησαν προφορικά σε όλα με την Κορίνθιανς για να αποκτήσουν τον 18χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει συνολικά τα 20 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπονται και ακόμη 2 εκατ. ευρώ με την μορφή μπόνους.

Ο Γκαμπριέλ Μοσκάρντο θα ταξιδέψει στο Παρίσι σύντομα για να υπογράψει και να δώσει επίσημα μορφή στην υπάρχουσα συμφωνία.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτός θα είναι ο δεύτερος νεαρός Βραζιλιάνος που θα αποκτήσει η Παρί τον Γενάρη, αφού έχει σχεδόν τελειώσει και την μεταγραφή του Λούκας Μπεράλντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα