Παρί Σεν Ζερμέν: Η πρώτη διαρροή για το θέμα Μπαπέ και τη φημολογούμενη συμφωνία με τη Ρεάλ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η πρώτη διαρροή για το θέμα Μπαπέ και τη φημολογούμενη συμφωνία με τη Ρεάλ

Ανδρέας Σουλάι
Μπαπέ

bet365

Τι διαρρέουν από το στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν για το θέμα του Κίλιαν Μπαπέ και τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το «footmercato» έριξε τη «βόμβα» το βράδυ της Κυριακής αποκαλύπτοντας συμφωνία ανάμεσα σε Κίλιαν Μπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γάλλοι τονίζουν ότι ο 25χρονος σούπερ σταρ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Βασίλισσα και από το καλοκαίρι του 2024 θα αγωνίζεται στη Μαδρίτη για λογαριασμό της.

Τι διαρρέουν ωστόσο οι Παριζιάνοι. Σύμφωνα με το γαλλικό «RMC», στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν γνωρίζουν τίποτα για τη φημολογούμενη συμφωνία του Μπαπέ με τη Ρεάλ. Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, οι Παριζιάνοι δεν έχουν καμία ενημέρωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Από την Παρί τονίζουν ότι έχουν τον λόγο του Γάλλου σταρ για το ότι πρώτα θα ενημερωθεί ο γαλλικός σύλλογος για την απόφαση που θα πάρει και μετά οι υπόλοιπες πλευρές.

Το «RMC» ωστόσο παίρνει και θέση πάνω στο ζήτημα, τονίζοντας ότι παρότι η Παρί αναφέρει ότι την προκειμένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα δημοσιεύματα. Ούτε τα γαλλικά που αναφέρουν ότι ο Μπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ, ούτε τα αγγλικά που κάνουν λόγο για στροφή προς την Premier League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα