Μπαπέ: Καμία συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαπέ: Καμία συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ανδρέας Σουλάι
Μπαπέ: Καμία συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο το περιβάλλον του Κιλιάν Μπαπέ διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η νέα... σαπουνόπερα του Κίλιαν Μπαπέ είναι γεγονός. Τα γαλλικά Μέσα έχουν πάρει «φωτιά» τα τελευταία 24ωρα, καθώς λίγες ώρες μετά την είδηση του «footmercato» περί οριστικής συμφωνίας ανάμεσα στον Γάλλο σταρ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, το «RMC» έφερε νέα τροπή στα δεδομένα, τονίζοντας ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ενημερωθεί για τίποτα.

Το γαλλικό Μέσο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα follow up της υπόθεσης, αναφέροντας ότι ο κύκλος του Γάλλου σούπερ σταρ διαψεύδει τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαιώνοντας πρακτικά το τελευταίο δημοσίευμα του Μέσου.

Σύμφωνα με το «RMC», το περιβάλλον του Μπαπέ δεν έχει αλλάξει στάση και προς το παρόν δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Ο 25χρονος έχει βάλει στο τραπέζι του όλα τα ενδεχόμενα και σκέφτεται ήρεμος το μέλλον του, θέλοντας αυτή τη στιγμή να επικεντρωθεί στη σεζόν που διανύει με την Παρί Σεν Ζερμέν και στους στόχους που έχει με τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα