Μπαπέ: Πλησιάζει στη Ρεάλ και ανακοινώνει την απόφασή του σύντομα, σύμφωνα με τον Ρομάνο

mbappe_chl_psg

bet365

«Χορός» δημοσιευμάτων σχετικά με την επικείμενη - καταπώς φαίνεται - μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγινε ο τελευταίος που επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές πλησιάζουν... σε γάμο.

Ο γάμος που για καιρό φάνταζε... αναπόφευκτος μα πάντα «στούκαρε» στον τοίχο της Παρί φαίνεται να είναι όλο και πιο κοντά! Στις αρχές του έτους το Foot Mercato έριξε την αρχική «βόμβα», κάνοντας λόγο για πλήρη συμφωνία μεταξύ του Μπαπέ και της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του καλοκαιριού, όταν ο Γάλλος θα είναι ελεύθερος.

Στο... χορό των δημοσιευμάτων και της φημολογίας ωστόσο, ήρθε να προσθέσει το δικό του λιθαράκι και ο παγκοσμίου φήμης Φαμπρίτσιο Ρομάνο που επίσης μετέδωσε θετικά νέα για τους Μερένγκες.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο λοιπόν, μπορεί ακόμα να μην υπάρχει συμφωνία, αλλά ο Μπαπέ βρίσκεται πολύ κοντά στη Ρεάλ. Για να επιτευχθεί το deal, ο 25χρονος θα χρειαστεί να δεχθεί σημαντική μείωση στον μισθό του, της τάξης του 30% περίπου. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει έτοιμος να φορέσει - επιτέλους - τα λευκά της Μαδρίτης και με βάση τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινώσει την απόφασή του να γίνει παίκτης της Ρεάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα