Λουίς Ενρίκε για Μπαπέ: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση, η ομάδα πάνω από όλους»

Λουίς Ενρίκε για Μπαπέ: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση, η ομάδα πάνω από όλους»

Ενρίκε Μπαπέ

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ και την απόφαση που φέρεται να έχει πάρει με τον Ισπανό να απαντά ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ενημέρωση με το ζήτημα αυτό.

Εκτός Παρισιού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κίλιαν Μπαπέ καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ φέρεται να αποφάσισε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του.

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για το ζήτημα, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός άφησε τα πάντα στον... αέρα, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα του Μπαπέ, ενώ παράλληλα, ο «Λούτσο» δήλωσε ότι η ομάδα είναι πάνω από κάθε ποδοσφαιριστή.

«Δεν έχω κάποια πληροφορία να σας μεταφέρω. Η ομάδα είναι πάνω από όλους, αυτό είναι το μήνυμα που μπορώ να στείλω. Ο σύλλογος είναι πάνω από κάθε πρόσωπο», δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα