Ενρίκε: «Θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς τον Μπαπέ, θα παίζει όταν το κρίνω σκόπιμο»

Ενρίκε: «Θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς τον Μπαπέ, θα παίζει όταν το κρίνω σκόπιμο»

Newsroom
Ενρίκε Μπαπέ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό στον αγώνα με τη Ρεν από τον Λουίς Ενρίκε και ο Ισπανός κόουτς ρωτήθηκε σχετικά στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς.

Ο Λουίς Ενρίκε εξέπληξε τους πάντες αλλάζοντας τον Κιλιάν Μπαπέ στο 65ο λεπτό του αγώνα, με το σκορ 0-1 υπέρ της Ρεν. Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Ligue 1, αφού είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με τη Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον λόγο της αλλαγής του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, κι απάντησε: «Αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί, κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς τον Κιλιάν». Με αυτόν τον τρόπο ο προπονητής δικαιολόγησε την αμφιλεγόμενη απόφασή του. «Όταν το θεωρώ σκόπιμο θα παίζει και όταν όχι δεν θα παίζει, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές», συνέχισε ο τεχνικός της PSG στη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά το μέλλον της PSG, πρόσθεσε: «Θέλω τη μέγιστη ανταγωνιστικότητα για την επόμενη σεζόν. Θέλω όλοι οι βασικοί παίκτες αυτής της Παρί να σκεφτούν ότι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτό είναι που επιδιώκω αυτή τη σεζόν και την επόμενη».

Ο αποχαιρετισμός του Μπαπέ από την ομάδα της Παρί είναι πιο κοντά από ποτέ, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο αρχηγός της Γαλλίας δεν θα συνεχίσει στην PSG στο τέλος της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα