Ligue 1: Βλέπει… αστέρια η Μπρεστ, παραμένει στα δύσκολα η Χάβρη

thurham_nice

bet365

Η Μπρεστ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο Champions League μετά και την ισοπαλία της με σκορ 1-1 κόντρα στη Ρεμς, ενώ η Χάβρη ηττήθηκε και παραμένει στις τελευταίες θέσεις του γαλλικού πρωταθλήματος.

Με την επίσημη ανακοίνωση του Κιλιάν Μπαπέ πως αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η δράση για την 33η αγωνιστική της Ligue 1 άρχισε με την ισοπαλία της Μπρεστ με τη Ρεμς με σκορ 1-1 και τη νίκη της Νις επί της Χάβρης με 1-0.

Μπρεστ και Ρεμς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην «Αλιάντς Ριβιέρα» και οι γηπεδούχοι βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στην έξοδό τους στην Ευρώπη και το Chanpions League. Η Ρεμς άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με το γκολ του Μουνέτσι και η Μπρεστ ισοφάρισε με τον Μπρασιέ πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 45+2’ για το 1-1 που έμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Η Νις επικράτησε της Χάβρης με 1-0 και έβαλε σε… μπελάδες τους φιλοξενούμενους, καθώς έμειναν στις τελευταίες θέσεις του γαλλικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στη 15η θέση με 32 πόντους. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μποζά στο 12ο λεπτό του παιχνιδιού.

Η Οσέρ ανέβηκε στη Ligue 1, καθώς μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία της χωρίς σκορ απέναντι στην Αμιάν πήρε και «μαθηματικά» την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα