Μπαπέ: Το αποχαιρετιστήριο δείπνο του και το μήνυμα της μητέρας του (vids)

Newsroom
ΜΠΑΠΕ - ΜΑΜΑ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ παραχώρησε ένα αποχαιρετιστήριο δίπλο με 250 καλεσμένους σε εστιατόριο που παλαιότερα ήταν γνωστό ως... Casa Blanca λίγο πριν ξεκινήσει η νέα του περιπέτεια στη Μαδρίτη.

Ο αποχαιρετισμός του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται. Μετά το «Παρκ Ντε Πρενς», ο Γάλλος σταρ συγκέντρωσε 250 καλεσμένους για έναν ακόμη αποχαιρετιστήριο πάρτι, μακριά από το γήπεδο αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με τη Le Parisien το οργάνωσε στο εντυπωσιακό εστιατόριο «Gigi», που βρίσκεται στη λεωφόρο Μοντανιέ. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι το μαγαζί παλαιότερα ονομαζόταν La Casa Blanca, δηλαδή Λευκός Οίκος, μια επιλογή που σχολιάστηκε πολύ στα γαλλικά ΜΜΕ αφού το ερμήνευσαν ως ένα μικρό νεύμα προς τη μελλοντική του ομάδα.

Ακριβώς πριν ξεκινήσει τη νέα του επαγγελματική περιπέτεια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπαπέ θέλησε να απολαύσει μια τελευταία εκδήλωση ως παίκτης της Παρί, με την οποία έχει ακόμα ένα παιχνίδι να δώσει, τον τελικό του Coupe de France το ερχόμενο Σάββατο (25/05). Συμπαίκτες και μέλη του προπονητικού επιτελείου, όλοι συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους, προσωπικοί φίλοι του παίκτη, ποδοσφαιριστές. Ο Μπαπέ ήθελε να περιτριγυριστεί από όλους εκείνους που τον συνόδευσαν ή ήταν σημαντικοί και ξεχωριστοί στις επτά σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Εδώ είμαστε οικογένεια, όλοι όσοι είστε εδώ σας θεωρώ όλους οικογένεια. Υπάρχουν μόνο αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι εύκολο να μιλήσω, θα είναι εύκολο να ανοίξω την καρδιά μου, δεν υπάρχει κανένα μήνυμα που να λείπει, δεν υπάρχει καμία πιθανή ασάφεια. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και όλοι εσείς που είστε εδώ είστε εδώ γιατί είχατε επιρροή πάνω μου», ανέφερε.

Το ερώτημα είναι αν ο πρόεδρος της ομάδας Αλ Κελαϊφί, με τον οποίο οι σχέσεις ήταν ιδιαίτερα τεταμένες σε αυτή την τελική ευθεία της παρουσίας του Μπαπέ στον παριζιάνικο σύλλογο, ήταν παρών στη συνάντηση με τον παίκτη.

Τα λόγια της μητέρας και agent

Μετά το δείπνο, η μητέρα του Κιλιάν, Φαϊζά Λαμαρί απάντησε σε ερωτήσεις ορισμένων δημοσιογράφων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εστιατόριο. Συμπεριλαμβανομένης της ερώτησης του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. «Πού θα παίξει ο Κιλιάν του χρόνου; Νομίζω ότι όλοι το ξέρουν αυτό, έτσι δεν είναι;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα