Παρί Σεν Ζερμέν: Δίνει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι για Κβαρατσχέλια

Παρί Σεν Ζερμέν: Δίνει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι για Κβαρατσχέλια

bet365

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεση πρόταση στη Νάπολι ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποτελεί παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και οι πρωταθλητές Γαλλίας ψάχνουν στην αγορά ένα μεγάλο όνομα για την επιθετική τους γραμμή. Οι Παριζιάνοι έχουν ως πρώτο στόχο τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια και μάλιστα κατέθεσαν ήδη πρόταση στη Νάπολι.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι Καταριανοί προσέφεραν 100 εκατομμύρια ευρώ στους Ναπολιτάνους για τον Γεωργιανό εξτρέμ. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο 23χρονος winger είναι θετικός να μετακομίσει στην πόλη του Φωτός και πλέον απoμένει η τελική απόφαση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Κβαρατσχέλια ήταν από τους MVP της Νάπολι τη σεζόν του πρωταθλήματος και φέτος μέτρησε 45 εμφανίσεις, με 11 γκολ και 9 ασίστ. Συνολικά με τους Παρτενοπέι έχει 88 συμμετοχές, με 25 γκολ και 26 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα