Νάπολι: Θετικός στην προοπτική της Παρί ο Κβαρατσχέλια

Newsroom
kvaratskhelia

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της L' Equipe ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια απάντησε θετικά στην προσφορά που του παρουσίασε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κιλιάν Μπαπέ και σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (01/06) η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», τον βρήκε στο πρόσωπο του Γεωργιανού επιθετικού της Νάπολι Κβίτσα Κβαρατσχέλια ο οποίος φέρεται να αποδέχθηκε την δελεαστική πρόταση του παριζιάνικου συλλόγου!

Σύμφωνα με όσα γράφει η Equipe, η πρωταθλήτρια Γαλλίας επιδιώκει πλέον συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο που ανήκει στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Το συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια με τους «Παρτενοπέι» λήγει στις 30 Ιουνίου 2027 και ο ναπολιτάνικος σύλλογος εργάζεται για την ανανέωσή του, δεδομένου ότι ο Γεωργιανός άσος αναφέρεται ως ένας από τους παίκτες από τους οποίους θέλει να βασιστεί ο επόμενος προπονητής της Νάπολι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα