Μαρσέιγ μεταγραφές: Επίσημη η βόμβα... Ντε Τσέρμπι!

Μαρσέιγ μεταγραφές: Επίσημη η βόμβα... Ντε Τσέρμπι!

Η ρήτρα που θα έχει ο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον για το φετινό καλοκαίρι

bet365

Η Μαρσέιγ ολοκλήρωσε την τεράστια κίνηση της πρόσληψης του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά την ανεπίσημη συμφωνία που αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, η Μαρσέιγ επισημοποίησε το τεράστιο deal με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον. Οι Μασσαλοί ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους για την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή τη στιγμή η Μαρσέιγ εργάζεται για να κλείσει τα θέματα που απομένουν σχετικά με κείνον και το σταφ του προκειμένου να έρθει τις επόμενες μέρες στην Γαλλία και να πιάσει δουλειά. Ο Ιταλός κόουτς έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τους «γλάρους», χωρίς να πάρει χρήματα από το εναπομέιναν συμβόλαιό του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εμπλοκή της Μπράιτον στην όλη ιστορία, κάτι που σκεφτόταν η αγγλική ομάδα εξαιτίας της άμεσης εύρεσης νέου συλλόγου από τον Ντε Τσέρμπι.

Ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός είχε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Μπράιτον από τον Σεπτέμβριο του 2022 ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί σε Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σασουόλο, Μπενεβέντο, Παλέρμο, Φότζια και Ντάρφο Μποάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα