Καμερούν: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών ο πρώην διεθνής, Λάντρι Ενγκουέμο

saint-etienne-nguemo

bet365

Ο άλλοτε διεθνής με το Καμερούν, Λάντρι Ενγκουέμο, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Θλίψη στο Καμερούν, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών ο πρώην διεθνής, Λάντρι Ενγκουέμο. Ο άλλοτε αμυντικός μέσος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης (27/06).

Τόσο η ομοσπονδία του Καμερούν όσο και η Σεντ-Ετιέν, έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Ενγκουέμο, που αγωνίστηκε στους Στεφανουά τη σεζόν 2014/15, ενώ φόρεσε και τις φανέλες των Νανσί και Μπορντό μεταξύ άλλων.

Ο Ενγκουέμο αγωνίστηκε σε συνολικά 42 παιχνίδια από το 2006 μέχρι και το 2014 με το Καμερούν, σημειώνοντας μάλιστα και τρία τέρματα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ήταν το τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την εθνική του ομάδα.

@Photo credits: Saint-Etienne

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα