Μαρσέιγ: Έπεσαν οι υπογραφές με Ντε Τσέρμπι

Μαρσέιγ: Έπεσαν οι υπογραφές με Ντε Τσέρμπι

Ντε Τζερμπι

bet365

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την τυπική ολοκλήρωση του deal με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είναι και με τη «βούλα» ο νέος προπονητής της Μαρσέιγ. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της προφορικής συμφωνίας με τον Ιταλό τεχνικό πλέον έχουμε και την επισημοποίηση του «γάμου», καθώς ο 45χρονος κόουτς έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Μαρσέιγ. Ένιωσα μια πολύ έντονη επιθυμία να ενταχθώ σε αυτόν τον σύλλογο. Η ιστορία και το κύρος, το πάθος και η ζέση των υποστηρικτών της, η σοβαρότητα και ο ενθουσιασμός που μου έδειξαν ο ιδιοκτήτης, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής ήταν καθοριστικά για την απόφασή μου να αναλάβω αυτή τη συναρπαστική πρόκληση.

Ανυπομονώ να καθίσω στον πάγκο του Velodrome, αυτή τη φορά ως προπονητής της Μαρσέιγ, και να βοηθήσω τον σύλλογο να ανακτήσει την κατάταξη που αξίζει η Μαρσέιγ», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Μασσαλών ο Ντε Τσέρμπι.

Ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός είχε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Μπράιτον από τον Σεπτέμβριο του 2022 ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί σε Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σασουόλο, Μπενεβέντο, Παλέρμο, Φότζια και Ντάρφο Μποάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα