Μαρσέιγ: Κατ'αρχήν συμφωνία με τον Ατάλ που συνδέθηκε με την ΑΕΚ

youcef_atal

bet365

Σύμφωνα με το Foot Mercato ο δεξιός μπακ Γιουσέφ Ατάλ που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ έφτασε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τη Μαρσέιγ.

Στη Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουσέφ Ατάλ. Όπως αναφέρει ο Σάντι Αούνα του Foot Mercato ο Αλγερινός δεξιός μπακ που τις προηγούμενες εβδομάδες είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ, έφτασε σε κατ'αρχήν συμφωνία με τη Μαρσέιγ του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Η συμφωνία των δυο πλευρών είναι για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν για ακόμα μια χρονιά, όμως ακόμα δεν έχει «σφραγιστεί». Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να μπουν «σφήνα».

Ο 28χρονος διεθνής Αλγερινός μπακ έχει έπαιξε 6,5 χρόνια στη Ligue 1 για λογαριασμό της Νις και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ήταν στην Τουρκία για λογαριασμό της Ντέμιρσπορ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα