Μαρσέιγ μεταγραφές: Πλησιάζει στην απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ

Newsroom
mason_greenwood

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ βρίσκεται η Μαρσέιγ, η οποία έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο και το πέρασμά του από την Ισπανία για λογαριασμό της Χετάφε, ο Μέισον Γκρίνγουντ αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την απόκτησή του είναι ιδιαίτερα έντονο, με τον γαλλικό σύλλογο να έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και μάλιστα οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τη συμφωνία να βρίσκεται κοντά. Η Γιουνάιτεντ είναι ανοιχτή στο να παραχωρηθεί ο παίκτης ως δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο Γκρίνγουντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Χετάφε, ως δανεικός, καταγράφοντας 10 γκολ και 6 ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα