Μαρσέιγ: «Κλείνει» τον... ανεπιθύμητο Γκρίνγουντ

greenwood_getafe
Σύμφωνα με το Athletic υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Μαρσέιγ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος θεωρείται ανεπιθύμητος για τους οπαδούς των Μασσαλών.

Προς Μασσαλία οδεύει ο Μέισον Γκρίνγουντ. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν του Athletic υπάρχει πλήρης συμφωνία μεταξύ της Μαρσέιγ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του διεθνή Άγγλου επιθετικού.

Με βάση το δημοσίευμα οι δυο πλευρές τα βρήκαν για ένα ποσό της τάξης των 27,6 εκατομμυρίων ευρώ συν ακόμα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή μπόνους. Μάλιστα αν το deal ολοκληρωθεί οι Κόκκινοι Διάβολοι θα κρατήσουν και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Γιουνάιτεντ θα διατηρήρσει ποσοστό για τον Γκρίνγουντ μεταξύ 40% και 50%.

Αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η συμφωνία των Μαρσεγέζων με τον Γκρίνγουντ. Πάντως οι οπαδοί των Μασσαλών μόνο με... καλό μάτι δεν βλέπουν αυτήν την κίνηση, λόγω της υπόθεσης της σωματικής επίθεσης του Βρετανού επιθετικού στη σύντροφο του, για την οποία είχε μείνει εκτός ομάδας στους Κόκκινους Διαβόλους.

O 22χρονος που έχει την ευχέρεια να αγωνιστέι τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης προέρχεται από εξαιρετική σεζόν 10 γκολ και 6 ασίστ σε 36 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα