Δήμαρχος Μασσαλίας: «Αίσχος η μεταγραφή του Γκρίνγουντ στη Μαρσέιγ»

Newsroom
Γκρίνγουντ

bet365

Ο δήμαρχος της Μασσαλίας προέτρεψε τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της πόλης να μην υπογράψει τον Μέισον Γκρίνγουντ!

Ο Μέισον Γκρίνγουντ οδεύει προς τη Μασσαλία και τη Μαρσέιγ, αφού η διοίκηση της ομάδας τα έχει βρει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άγγλου.

Οι οπαδοί των Μασσαλών βέβαια μόνο με... καλό μάτι δεν βλέπουν αυτήν την κίνηση, λόγω της υπόθεσης της σωματικής επίθεσης του 22χρονου επιθετικού στη σύντροφο του, για την οποία είχε μείνει εκτός ομάδας στους Κόκκινους Διαβόλους. Στην πλευρά των οπαδών βρίσκεται και ο δήμαρχος της Μασσαλίας Μπενουά Παγιάν!

«Δεν πιστεύω πως έχει θέση στην ομάδα μας. Οι αξίες του συλλόγου δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοιες πρακτικές. Είναι αίσχος αυτή η μεταγραφή και ήδη έχω μιλήσει για αυτό το θέμα με τη διοίκηση», τόνισε σε δηλώσεις του στην «The Telegraph», ενώ στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC ανέφερε: «δεν θέλω ο σύλλογός μου να καλύπτεται από ντροπή».

Την ίδια στιγμή που οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ ξεκίνησαν καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «GreenwoodNotWelcome».

 

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα