Προς Σαουδική Αραβία ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ: Κοντά στην Αλ Καντισίγια!

Προς Σαουδική Αραβία ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ: Κοντά στην Αλ Καντισίγια!

Newsroom
aubameyang_1_0

bet365

Μετά από μια αξιοσημείωτη σεζόν με τα χρώματα της Μαρσέιγ, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ετοιμάζεται ήδη να αποχωρήσει από την πόλη των Φωκαέων.

Στην Αλ Καντισίγια θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Γκαμπονέζος σταρ Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο επιθετικός της Μαρσέιγ, ο οποίος έχει πετύχει 30 γκολ και έχει δώσει 11 ασίστ σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την περίοδο 2023-24, σύντομα θα απποχωρήσει από τη Μασσαλία.

Παρά την επιθυμία του διδύμου Μπενατιά-Λονγκόρια να τον δουν να παραμένει στο γαλλικό πρωτάθλημα, ο άλλοτε επιθετικός της Άρσεναλ θα φύγει -εκτός απροόπτου- από την ΟM. Ο Ρομπέρτο Ντε Τσερμπί προσπάθησε να μεταπείσει τονΓκαμπονέζο επιθετικό, αλλά μάταια.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι Σαουδική Αραβία και η Αλ Καντισίγια που αναζητώντας έναν σκόρερ για την επόμενη σεζόν, εξέτασε αρχικά το προφίλ του επιθετικού της Σεβίλλης, Γιουσέφ Εν-Νεσίρι. Όμως ο φάκελος που συνδέθηκε με τον Μαροκινό διεθνή αποδείχθηκε πιο περίπλοκος από ό,τι αναμενόταν και έτσι η σαουδαραβική ομάδα, πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας, κατέληξε στον Γκαμπονέζο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα