Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Κουρζαβά ανακρίθηκε από τις Αρχές για επίθεση σε τουρίστα

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Κουρζαβά ανακρίθηκε από τις Αρχές για επίθεση σε τουρίστα

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Κουρζαβά ανακρίθηκε από τις Αρχές για επίθεση σε τουρίστα

bet365

Σε μπελάδες βρέθηκε ο Λαβίν Κουρζαβά, που πρόσφατα αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την αστυνομία να τον ανακρίνει για επίθεση σε τουρίστα στο Παρίσι.

Ο Λαβίν Κουρζαβά έχει μείνει ελεύθερος εδώ και λίγες ημέρες, αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν έληξε στις αρχές Ιουλίου.

Ο 31χρονος Γάλλος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, ωστόσο πρόσφατα βρέθηκε ενώπιον των γαλλικών Αρχών, για επίθεση σε Καναδό τουρίστα κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κουρζαβά ανακρίθηκε από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή (12/07), μετά από καταγγελία Καναδού τουρίστα, ο οποίος κατηγόρησε τον ίδιο και τον οδηγό του για επίθεση κατά τη διάρκεια εξόδου σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Παρίσι, τον προηγούμενο Μάιο.

Ο Κουρζαβά επέμενε να διαγραφεί από το κινητό του άντρα ένα υποτιθέμενο βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του, στο οποίο φαινόταν ο Γάλλος αμυντικός.

Ο άντρας υποστήριξε ότι ο Κουρζαβά και ο σοφέρ του του επιτέθηκαν απαιτώντας να διαγραφεί το εν λόγω βίντεο, ενώ κατά την πτώση του τραυματίστηκε σε αγκώνα, πρόσωπο και χέρια.

Αφότου διαπίστωσαν ότι δεν είχε βιντεοσκοπηθεί κάτι, οι δύο άντρες αποχώρησαν χωρίς να του δώσουν κάποια εξήγηση. Προς το παρόν, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κράτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η υπόθεση εξετάζεται περαιτέρω.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα