Λυών, μεταγραφές: Κάνει δικό της τον Μικαουτάτζε που απέρριψε τη Μονακό

Λυών, μεταγραφές: Κάνει δικό της τον Μικαουτάτζε που απέρριψε τη Μονακό

Newsroom
Geogia

bet365

Πλήρης ανατροπή σημειώθηκε με την περίπτωση του Ζορζ Μικαουτάτζε, καθώς ο Γεωργιανός θα υπογράψει τελικά στη Λυών αντί για τη Μονακό, με την οποία είχε έρθει μέχρι και σε προφορική συμφωνία.

Πριν από λίγες ώρες, η μεταγραφή του Ζορζ Μικαουτάτζε στη Μονακό θεωρούνταν ως τελειωμένη υπόθεση, καθώς ο Γεωργιανός επιθετικός ήταν έτοιμος να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Μονεγάσκους.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και η μεταγραφή του εξελίχθηκε διαφορετικά. Η Λυών παρενέβη στη μετακίνηση του παίκτη, εκδήλωσε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και ήρθε σε συμφωνία τόσο με τη Μετς όσο και με τον Μικαουτάτζε.

Ο 23χρονος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029, ενώ η Μετς θα βάλει στα ταμεία της περί τα 18 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς στο ποσό αυτό να περιλαμβάνονται τα bonus.

Να σημειωθεί πως ο Μικαουτάτζε μέτρησε την περσινή σεζόν 14 γκολ σε 31 συμμετοχές με τη Μετς, ενώ στο EURO 2024 ήταν από τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης με 3 τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα