Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώνει ο Χακίμι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώνει ο Χακίμι

Νίκος Κικίδης
Παρί Σεν Ζερμέν: Ανανεώνει ο Χακίμι

bet365

Σε καταρχήν συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους κατέληξαν Ασράφ Χακίμι και Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα.

Πιστός στην Παρί Σεν Ζερμέν δηλώνει ο Ασράφ Χακίμι! Ο Μαροκινός αμυντικός αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους του με το γαλλικό κλαμπ, καθώς σύμφωνα με το «RMC» κατέληξε σε καταρχήν συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας τους και απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση προκειμένου το deal να επισημοποιηθεί.

Με δυο χρόνια να απομένουν ακόμα στο τρέχον συμβόλαιο, ο Χακίμι συμφώνησε να παρατείνει την παρουσία του στο Παρίσι, αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια της νέας συμφωνίας.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Χακίμι διατήρησε τη φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της Παρί, καταγράφοντας συνολικά 40 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και επτά ασίστ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα