Παρί Σεν Ζερμέν: Η PSG δίνει τα διπλά από την Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Η PSG δίνει τα διπλά από την Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς

bet365

Σύμφωνα με το «Catalunya Ràdio», η ομάδα του Παρισιού θα προσφέρει διπλάσιες αποδοχές στον εξτρέμ της Μπιλμπάο για να τον «κλέψει» από την Μπαρτσελόνα.

Η απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και ο πρόεδρος της ομάδας Τζουάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε στην παρουσίαση του Χάνσι Φλικ, ότι είναι σε θέση να κάνει μια σημαντική μεταγραφή που θα δώσει ανάσα ποιότητας στο ρόστερ.

Οι «Μπλαουγκράνα» είναι σίγουροι ότι ο Νίκο Γουίλιαμς θα αποδεχθεί την πρότασή τους και πιστεύουν ότι έχουν κάνει μια επαρκή προσφορά στον Ισπανό εξτρέμ. Ωστόσοι δεν είναι μόνοι στο κυνήγι της υπογραφής του.

Πριν από λίγες ημέρες, η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Μπιλμπάο και σύμφωνα με το «Catalunya Ràdio» οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον παίκτη τα διπλά από αυτά που προσφέρει η Μπάρτσα προκειμένου να εξασφαλίσουν την υπογραφή του!

Η Μπάρτσα φέρεται να παραμένει ψύχραιμη και πεπεισμένη ότι ο ακραίος επιθετικός θέλει να φορέσει την «μπλαουγκράνα» φανέλα την επόμενη σεζόν και δεν πρόκειται να αυξήσει την πρόταση που κατέθεσε προ ημερών...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα