Παρί Σεν Ζερμέν, μεταγραφές: Μίλησε με Μπάγερν για Κίμιχ

kimmich_bayern_munich

bet365

Σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα του «Foot Mercato» η Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε με την Μπάγερν Μονάχου για την περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να μην κατάφερε τον περασμένο Γενάρη να κάνει δικό της τον Τζόσουα Κίμιχ, όμως ακόμα δεν έχει διαγράψει την περίπτωση του από τη λίστα της. Σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα του «Foot Mercato» παρά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ζοάο Νέβες από την Μπενφίκα οι Παριζιάνοι κάνουν σκέψη για την απόκτηση ενός ακόμα χαφ και σε αυτό το πλαίσιο είχαν επικοινωνία με την πλευρά της Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι ενήμεροι για τις απαιτήσεις τόσο των Βαυαρών, όσο και του ποδοσφαιριστή και πλέον είναι απόφαση της διοίκησης αν θα γίνει η κίνηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Πάντως η Μπάγερν δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική στην προοπτική να πουλήσει τον αρχηγό της λόγω του μεγάλου συμβολαίου του.

O 29χρονος που αγωνίζεται τόσο στον άξονα όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς. Με την Μπάγερν μετράει 390 εμφανίσεις, 42 γκολ, 104 ασίστ και μεταξύ άλλων έχει σηκώσει οκτώ πρωταθλήματα και ένα Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα