Παρί Σεν Ζερμέν: Νίκησε τη Μπάγερν κι έκλεισε τον Ντουέ με 60 εκατ. ευρώ

Νίκος Κικίδης
Ντεσίρε Ντουέ

bet365

Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν προβάρει ο 19χρονος Ντεσιρέ Ντουέ, ο οποίος προτίμησε τους Παριζιάνους αντί της Μπάγερν κι άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Κάτοικος Παρισιού αναμένεται να γίνει λίαν συντόμως ο Ντεσιρέ Ντουέ. Η περσινή αποκάλυψη της Ρεν μόλις στα 19 του χρόνια κατάφερε να... μαγνητίσει τα βλέμματα από κάθε χρονιά της Ευρώπης χάρη στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, με τις Παρί και Μπάγερν να αποδεικνύονται πιο... ένθερμες για την υπογραφή του.

Νικητές ωστόσο από τη μονομαχία αναδείχθηκαν οι Παριζιάνοι, οι οποίοι έλαβαν το πράσινο φως από τον νεαρό Γάλλο εξτρέμ και προχώρησαν τα βήματα για να καταλήξουν σε συμφωνία και με τη Ρεν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τελικά οι δυο ομάδες έδωσαν τα χέρια για το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Κάπως έτσι ο 19χρονος θα παραμείνει στη Ligue 1 αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα των Παριζιάνων, οι οποίοι πλέον έχουν στα χέρια τους ένα από τα ανερχόμενα διαμάντια του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα