Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανακοινώθηκε από την Λοριάν ο Φαντιγκά

Newsroom
Στην Λοριάν ο Φαντιγκά

bet365

Η Λοριάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά που αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αποχωρήσεων συνέχεια από την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία μετά τον υποβιβασμό της από την Superleague 2, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την λειτουργία της. Αυτή τη φορά ήταν ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του και την Λοριάν, που παίζει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις έξι φορές με την δεύτερη ομάδα των «ερυθρολεύκων», αφού έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς εξαιτίας τραυματισμού που υπέστη. Συνολικά με την φανέλα των Πειραιωτών απ' όταν ήρθε στην ομάδα τον Γενάρη του 2022 ως ελεύθερος από την δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν είχε 15 συμμετοχές, σκοράροντας μάλιστα κι ένα γκολ, τις επτά με την πρώτη ομάδα και τις οκτώ με την δεύτερη.

@Photo credits: Lorient FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα