Ρεμς - Λιλ: Τρόμος με τον Άνχελ Γκόμες, έχασε τις αισθήσεις του κι έμεινε στο χορτάρι για 25 λεπτά! (vid)

Ρεμς - Λιλ: Τρόμος με τον Άνχελ Γκόμες, έχασε τις αισθήσεις του κι έμεινε στο χορτάρι για 25 λεπτά! (vid)

Νίκος Κικίδης
Ρεμς - Λιλ

bet365

Σε προσωρινή διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση Ρεμς - Λιλ στη Γαλλία, όταν ο Άνχελ Γκόμες έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο χορτάρι για 25 λεπτά μετά από τραυματισμό στο κεφάλι.

Θρίλερ στην αναμέτρηση Ρεμς - Λιλ με θύμα τον Άνχελ Γκόμες! Στο 12΄της αναμέτρησης συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής των Λιλουά σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του μετά από χτύπημα στο κεφάλι, σημαίνοντας συναγερμό στο γήπεδο.

Αμέσως ο αγώνας οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή την ώρα που τα ιατρικά επιτελεία προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρέμεινε για 25 λεπτά στο χορτάρι.

Τελικά ο Άνχελ Γκόμες ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με το φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, με το «RMC» να συμπληρώνει πως στη συνεχεία διακομίσθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα