Παρί Σεν Ζερμέν, μεταγραφές: Πάει για τον Λούκμαν της Αταλάντα

Βασίλης Μπαλατσός
Λούκμαν

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε επάφες για την απόκτηση του ήρωα της Αταλάντα στον τελικό του Europa League κόντρα στη Λεβερκούζεν, Αντεμόλα Λούκμαν.

Η Αταλάντα προέρχεται από μια ιστορική σεζόν, στην οποία σήκωσε το Europa League και ο Αντεμόλα Λούκμαν ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά. Ο Νιγηριανός πολυσύνθετος επιθετικός που αγωνίζεται περιφερειακά του φορ, αριστερά αλλά και στο «9» έκανε εξαιρετική σεζόν, όντας ο ήρωας στον τελικό με τη Λεβερκούζεν, στον οποίο σημείωσε χατ τρικ και όπως προκύπτει έχει μπει στο «μάτι» της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως ανέφερε αρχικά η «Gazzetta dello Sport» και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο Ματέο Μορέτο οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε διαρκείς επαφές για να κάνουν δικό τους τον 26χρονο Αφρικανό. Προς το παρών οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν έχουν κάνει επίσημη πρόταση, όμως αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Από την πλευρά του ο Σάντι Αούνα του «Foot Mercato» ανέφερε πως ο Λούκμαν θέλει να πάει στην Παρί και έχει ενημερώσει την Αταλάντα, η οποία είναι ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του παίκτη.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο γεννημένος στο Λονδίνο επιθετικός μέτρησε 45 εμφανίσεις, με 17 γκολ και 10 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα