Ανζέ - Λανς 0-1: Θετική πρεμιέρα με τρίποντο και... Ντάνσο πριν από τον Παναθηναϊκό

Νίκος Κικίδης
Λανς

bet365

Πρώτο δείγμα θετικό για τη Λανς στη νέα σεζόν στη Ligue 1, η οποία επικράτησε 1-0 στην έδρα της Ανζέ και... φούλαρε το ντεπόζιτο αυτοπεποίθησης ενόψει Παναθηναϊκού. Βασικός ο Ντάνσο που συνδέθηκε με την Αταλάντα.

Η Λανς έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν στη Ligue 1. Στην έδρα της Ανζε οι Λανσουά βρήκαν το δρόμο προς το τρίποντο χάρη σε γκολ του του Σαίντ στο πρώτο μέρος για να επικρατήσουν με 1-0 και να κλειδώσουν τη νίκη στην πρεμιέρα, μόλις λίγες μέρες πριν από το πρώτο ματς στη Γαλλία απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα play-off του Conference League.

Η παρουσία του κεντρικού αμυντικού, Κέβιν Ντάνσο, στο βασικό σχήμα εξέπληξε με βάση τα σενάρια που τον συνδέουν έντονα με μεταγραφή στην Αταλάντα, με τον Αυστριακό πάντως να μην επηρεάζεται και να αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σε απόδοση για τους φιλοξενούμενους.

Εκείνος ωστόσο που έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά στο ματς ήταν ο Σαΐντ, ο οποίος στο 28΄απέφυγε με προσποίηση τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε στη γωνία για το 1-0. Στο 43 μάλιστα η Λανς άγγιξε το δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Σότοκα που τράνταξε το δοκάρι.

Στο β΄μέρος οι μάχες στο κέντρο επικράτησαν, ο ρυθμός παρέμενε χαμηλός και η Λανς διασφάλισε με σχετική άνεση το υπέρ της προβάδισμα, κάνοντας μια θετική αρχή στο πρωτάθλημα ενόψει του πρώτου ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό επί γαλλικού εδάφους (22/8).

Λανς (4-3-1-2): Σάμπα, Γκραντίτ, Ντάνσο, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Τσάβες (65΄Μασάδο), Τόμασον, Μεντί (72΄Ντιούφ), Φουλγκίνι (65΄Ντα Κόστα), Σότοκα, Σαΐντ (72΄Λασκαρί)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα